Studentoppgaver

Hvorfor skal studenter velge oss som bedrift i forbindelse med en studentoppgave?

Det er lett å sette seg inn i bedriften, da våre produkter og tjenester er noe de fleste studenter har et forhold til.

Studentene som skal skrive oppgaven er selv en del av målgruppen vi ønsker å nå. Dette kan gjøre det lettere å skrive, og dermed legge grunnlaget for å få til en god besvarelse.

Oppgavens resultat ”output” blir ikke bedre enn den kvaliteten studentene får på ”input” fra vår organisasjon. Derfor er daglig leder både interessert og motivert for å sette av ønsket tid sammen med studentene.

Det er meningen av resultatet av oppgaven skal brukes i våre beslutninger / implementeres i organisasjonen. Siden det er en liten organisasjon, vil det dermed også være mulig å dokumentere eventuelle resultater fra arbeidet.

Faglig tema:

  • Som casebedrift er vi positivt innstilt når det gjelder å måtte justere, avgrense eller utvide tema slik at oppgaven tilfredsstiller de formelle kravene til oppgaven best mulig.
  • Målet vårt er å maksimere verdi for studentene, slik at oppgaven blir noe å gløde for slik at dere lettere kan oppnå ønsket resultat.

Fremtidige karrieremuligheter:

  • Dersom noen ønsker å gjøre karriere innenfor et bestemt tema, og derfor ønsker å konsentrere seg om ett eller få aspekter og behandle disse grundig, vil vi forsøke å legge til rette for dette.
  • Vi vil tilby skriftlige referanse til studenter som ønsker dette.
  • Talenter kan bli invitert inn i organisasjonen. Det er også mulig å bruke organisasjonen som et springbrett og eventuelt bli rekruttert  videre til våre samarbeidspartnere eller andre.

Hva skjer?

Februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Kommende hendelser

  • Ingen hendelser.

For redaksjonen