Sponsorprogram

Velkommen som sponsor hos Design Your Mind!

Design Your Mind er interessert i å komme i kontakt med potensielle sponsorer. Ønsker din bedrift eller organisasjon å bli en støttespiller til Design Your Mind, vennligst ta kontakt så snart som mulig. Vi ser frem til din samtale.

Alle sponsormidler til Design Your Mind vil øremerkes produktutvikling og langsiktig verdiskapning i organisasjonen! Vi er avhengig av samarbeid med næringslivet for å kunne drive organisasjonen på det nivået vi har satt som mål. Vi ønsker hele tiden å utvikle vårt tilbud overfor stadig voksende antall studenter, slik at vi kan innfri forventningene både når det gjelder pris og kvalitet.

Samtidig er Design Your Mind innstilt på å bidra til å skape lønnsomhet for våre samarbeidspartnere. Vi vil derfor oppfordre alle våre medlemmer, studenter og leverandører til å gjøre seg kjent med produkter og tjenestene fra våre samarbeidspartnere. Som medlem av Design Your Mind vil du alltid bli godt mottatt og få gode tilbud.

Utarbeidelse av sponsoravtaler

Design Your Mind ønsker å utvikle sitt tilbud overfor både studenter og næringsliv, slik at det blir både mangfoldig og innholdsrikt. For å klare dette trenger Design Your Mind støttespillere på mange nivåer og innenfor mange ulike områder. Derfor ønsker vi å utarbeide varierte sponsorpakker både hva gjelder innhold og pris, slik at alle interessenter har mulighet til å støtte Design Your Mind ut fra sitt behov og budsjett.

 Design Your Mind vil i samarbeid med sponsorene forsøke å komme frem til et sponsorprogram som innebærer sponsorløsninger som kan skreddersys både store som små, mellomstore, private og offentlige virksomheter.  Alle avtaler med våre partnere vil bygge på tradisjonelle forretningsprinsipper med anledning for individuell tilpasning for å imøtekomme forskjellige nivåer av muligheter, behov og budsjett. Tanken er at man skal ende opp med en sponsorpakke som gir gjensidig glede.

Design Your Mind ønsker ovenfor våre fremtidige samarbeidspartnere å uttrykke et sterkt ønske om å bidra til et konstruktivt samarbeid i årene som kommer. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille alle.

For presentasjon, møte eller spørsmål vennligst ta kontakt med:
Christian Graff (daglig leder), mobil: 900 90 800

Hva skjer?

Februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Kommende hendelser

  • Ingen hendelser.

For redaksjonen