Noen ønsker


Forskning og utvikling (FoU)

Noen av våre planlagte verktøy i forbindelse med studieteknikk er analyseverktøy, som gir tilgang til kvantifiserbare data. Disse verktøyene kan potensielt brukes til innhenting av både primær og sekundærdata. Brukt i stor skala kan de gi grunnlag for statistisk tallmateriale som for eksempel kan brukes til forskning. I den forbindelse er vi åpne for dialog med forskningsinstitutter eller forskere slik at vi sammen kan gjøre nødvendige tilpasninger for at verktøyet best mulig kan møte de strenge krav som stilles forskere og deres forskningsarbeid.

Dataprogrammering

Vi har noen tanker om internettbaserte tjenester som krever programmering. Det kan også være snakk om softwareprogram. I den forbindelse ønsker vi å komme i dialog med noen som har nødvendig kompetanse innenfor dette. Vi er åpne for et utviklingssamarbeid som kan gi gjensidige fordeler.

Rekruttering

Vår organisasjon påvirkes og utvikles i samarbeid med studentene. På denne måten vil lovende talenter kunne bli identifisert. Derfor ønsker vi også å knytte til oss selskaper som kan være interessert i å rekruttere talenter fra Design Your Mind. Vi ønsker her å inngå et direkte samarbeid om en egen talentdatabase, og gjerne dele tanker om hvordan en slik utvelgelsesprosess kan gjennomføres for å redusere risikoen for feilansettelser.

Skoler

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med skoler som kan være interessert i å inngå et samarbeid for å levere produkter og tjenester for sine studenter / elever. Det kan dreie seg om:

  • Studentoppgaver Design Your Mind ønsker også å stille organisasjonen til disposisjon for studenter som skal skrive case-, fag-, bachelor- eller masteroppgaver. I den forbindelse ønsker vi dialog med skoler / fagansvarlige for å få kartlegge hva vi kan gjøre for å posisjonere oss overfor denne type studenter.

 

  • Presentasjoner: Det kan også være en presentasjon for studenter om hva vår organisasjon står for og hvilken nytteverdi våre produkter og tjenester har overfor studenter.

Markedsanalyser:

Vi ønsker å komme i kontakt med organisasjoner som har verktøy som er velegnet for markedsanalyser, og som ser muligheter for gjensidige fordeler med et eventuelt samarbeid. 

Sluttkommentar:

Design Your Mind ønsker å maksimere verdi for våre samarbeidspartnere. Derfor ønsker vi å lære våre samarbeidspartnere å kjenne, slik at vi kan utvikle et best mulig verditilbud overfor disse.   

Dersom dette er av interesse eller har du spørsmål, vennligst ta kontakt med:

Christian Graff (daglig leder), mobil: 900 90 800

Hva skjer?

Februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

Kommende hendelser

  • Ingen hendelser.

For redaksjonen