Produkter / tjenester

Design Your Mind® er en organisasjon utviklet av studenter for studenter – i den hensikt å dekke studenters behov for bedre studieteknikk, selvutvikling og relasjonsbygging.

Vårt første produkt, i det som kommer til å bli en serie produkter og tjenester, går inn under produktkategorien studieteknikk. Vi har valgt å kalle dette produktet StudieLogg™.

StudieLogg™

er et analyseverktøy som kan hjelpe deg til å bruke tiden bedre! Vi har utviklet en demoversjon av produktet StudieLogg™, og ønsker nå å komme i kontakt med studenter som ønsker å være med i en fokusgruppe der vi tester ut produktet (se egen nyhet).

Nytteverdi:

  • muligheter for å oppdage nye aktivitetstyper, som du ikke har tenkt på, men som kanskje også du burde bruke tid på.
  • muligheter for å oppdage om du bør jobbe på en mer effektiv måte
  • muligheter for å oppdage om du bør jobbe med høyere kvalitet
  • muligheter for å se hvilke rutiner som svikter, og ikke minst hvor ofte de svikter
  • muligheter for å se hvilke tidssløsende aktiviteter du blir offer for, og ikke minst hvor mye tid som er sløst bort på disse aktivitetene.
  • Du kan til enhver tid overvåke din egen arbeidsprosess ved å se på ulike statistikker, nøkkeltall og måleparametre. Dette gjelder både for hvert enkelt fag, men også på totalnivå (uke, mnd og år). Dette er også grafisk presentert.

Tilleggsmulighet: All informasjon du henter ut, kan om ønskelig brukes til å sammenligne deg med andre som bruker verktøyet. Dermed vil du kunne bli kjent med andre motiverte studenter, opprette dialog og utveksle erfaringer. På den måten kan man løfte hverandre opp til et høyere prestasjonsmessig nivå.

Har du ideer til nye produkter eller tjenester?

Ett av organisasjonens mål er å utvikle en markedsorientert ledelsesfilosofi. Dette innebærer at vi hele tiden vil forsøke å fange opp signaler i markedet, spre disse inn i organisasjonen og bruke disse i våre beslutninger.

Derfor er vi stadig på jakt innspill fra studenter som ønsker nye eller bedre produkter / tjenester innen studieteknikk, selvutvikling eller relasjonsbygging. Dersom du skulle ha noen tanker rundt dette, så er vi svært interessert i å høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med:

Ken A. Wendel (produktansvarlig), mobil: 957 03 234

Hva skjer?

Juni 2022
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC

Kommende hendelser

  • Ingen hendelser.

For redaksjonen